miércoles, 4 de diciembre de 2013

La càmera de fotos que m'agradaria tenir

Aquesta és la  Cámara réflex - Canon EOS 7D + 24-105mm IS

M'agrada perquè, apart de què és rèflex, té múltiples funcions i em sembla ideal.
Dissenyada per alimentar la passió per la fotografia, la càmera rèflex Canon EOS 7D, amb un sensor de 18 megapíxels, tret de fins 8fps, ISO 6400 (H: 12800), visor intel·ligent i vídeos Full HD ofereix un rendiment total per satisfer els fotògrafs més exigents.

Compta amb una gran pantalla LCD de 3 polzades per garantir-te una visualització clara i un visor intel·ligent amb una cobertura del 100% i un augment de 1x amb el qual no perdràs detall. El sistema d'auto enfocament funciona de forma ràpida i precisa amb els 19 punts AF tipus creu, distribuïts en una formació de diamant pel encuadre. Utilitza un sistema de mesurament d'exposició de 63 zones per determinar els valors de velocitat d'obturació i obertura.

Algunes especificacions:
Tipus | Dual "DIGIC 4"
Sensibilitat ISO | Acte (100-3200), 100-6400 (en increments d'1/3 de pas o de 1 pas) La sensibilitat ISO pot ampliar fins a H: 12800
Tipus i mida | 7.6 (3.0 ", Clear View II aprox. 920.000 punts)

martes, 5 de noviembre de 2013

Aquí us penjo la meva cançó preferida.
Can't Hold Us - Macklemore & Ryan Lewis





Programari lliure

El programari lliure és tot aquell contingut de l’ordinador que pot ser usat, estudiat i modificat sense restriccions, i que pot ser copiat i redistribuït bé en una versió modificada o sense modificar sense cap restricció, o bé amb unes restriccions mínimes per garantir que els futurs destinataris també tindran aquests drets.
Com que el programari es pot redistribuir lliurement, en general es pot trobar gratuïtament a Internet, o a un cost baix si l'adquirim per mitjà d'altres medis (CD-Rom, DVD, disquets...). A causa d'això, els models de negoci basats en programari lliure normalment es basen en proporcionar serveis de valor afegit com suport tècnic, cursos de preparació, personalització, integració, o certificació.
En general, es pot dir que un programa és lliure si permet les quatre llibertats definides per la Free Software Foundation:
  1. 1.      La llibertat d'executar el programa per qualsevol propòsit.
  2. 2.      La llibertat de veure com funciona el programa i adaptar-lo a les necessitats pròpies. L'accés al codi font és un requisit.
  3. 3.      La llibertat de redistribuir còpies.
  4. 4.      La llibertat de millorar el programa i de distribuir-lo de nou amb les millores realitzades, per tal que tota la comunitat se'n pugui beneficiar. Igual que a la llibertat 1, l'accés al codi font és un requisit.

No s’ha de confondre amb el programari gratuït, que inclou el seu codi font, a diferència del programari lliure que no se'ns assegura els drets a la modificació i redistribució del programa.
Alguns exemples de programari lliure:
  • ·         El projecte GNU.
  • ·         El projecte Mozilla, que inclou el navegador Mozilla Firefox i el client de correu Mozilla Thunderbird.
  • ·         L'aplicació ofimàtica OpenOffice.org i el seu fork LibreOffice.
  • ·         Els sistemes operatius basats enGNU/Linux, BSD i OpenSolaris.
  • ·         El programa de tractament de gràfics GIMP.
  • ·         Els entorns gràfics KDE i Gnome.
  • ·         El programa de tractament de gràfics GIMP.

martes, 29 de octubre de 2013

Benvinguts!

Benvinguts al meu bloc de la classe d'informàtica de 4t d'ESO de l'institut Premià de Mar.
Aquí aniré penjant les tasques de classe.
Espero moltes visites!